Nyheder

Centralstøvsuger til Celsa Steel Service

Celsa Steel Service i Ølstykke har valgt et støvsugeranlæg fra FlexAir til brug for den daglige rengøring i produktionsområdet.

Celsa Steel Service producerer armeringsjern til bl.a bygge- og anlægsindustrien og håndtering af armeringsstålet danner meget støv og afskalning af bl.a rust.

For at undgå at feje i produktionen valgte Celsa Steel Service at få installeret et komplet støvsugeranlæg for at håndtere problemet.

FlexAir har leveret en løsning bestående af en kraftig kapselblæser på 15 kW. der er indbygget i lydkabinet samt et komplet filteranlæg med automatisk filterrensning, således at anlægget altid er klar til brug.

Under filteranlægget er monteret et dobbelt spjældsystem, således at det opsugede materiale trykløst kan udledes i container under driften.

Til at styre anlægget har FlexAir monteret vores egenudviklede EcoFlex styring der sammen med en frekvensomformer, kontrollere og styrer alle anlæggets funktioner.

Har din virksomhed også behov for effektiv rengøring af produktionsområdet? Hvad enten det er en metalvirksomhed, beton- og cementproduktion, glasfiber el. kompositarbejde, så har FlexAir den rigtige løsning.

Kontakt os allerede i dag for uforpligtende drøftelse og løsningsforslag.