FlexAir, Din leverandør af
effektiv udsugning!

FlexAir er specialister i industriudsugning, hvor vi udfører alle typer opgaver. vores løsninger er målrettet industri, produktion og værksteder. Vores dygtige og kompetente medarbejdere har alle stor erfaring og ekspertise, som vi stiller til rådighed for vores kunder

Vores produkter

Centrale støvsugeranlæg
Industristøvsugere
Svejseudsugning / Punktsugearme
Spånsugeanlæg
Udsugningsanlæg
Rumventilation / Varmegenvinding
Skydespjæld
Ventilatorer
Afsugning af udstødningsgasser

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal bruge?

Få god rådgivning og et uforpligtende tilbud

Vi ved, at du ikke er ekspert i industriudsugning, derfor kan det for dig virke overvældende med alle de regler og løsninger på området.

Fortvivl ikke, du kan nemt få den nødvendige rådgivning hos FlexAir, der er specialister i udsugning og ventilationsløsninger til industrien.

få en vellykket udsugningsløsning!

Vores dygtige og kompetente rådgivere hos FlexAir besøger gerne din virksomhed. Fra vores 2 salgskontorer dækker vi hele Danmark, og vi er således altid er tæt på din virksomhed.

 

På dette besøg vil vi vurdere virksomhedens behov og ud fra dette, finde den rette løsning.

Dette besøg er selvfølgelig gratis og du forpligter dig ikke yderligere.

 

Alle virksomheder har forskellige behov, hvilket vi tilgodeser hver gang. Vi sørger selvfølgelig for alle aspekter af projektet, lige fra montage til vedligeholdelse af din udsugningsløsning.

 

Ved at vælge FlexAir allerede fra starten af projektfasen, sikrer du dig en god behovsanalyse og derfor den bedste løsning. Med os kommer du godt fra start.

Download vores brochurer